• 20150410 140527
  • slide 1

In 2009 zijn wij ons bedrijf AG Allround gestart. Na meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector vonden wij  het tijd om ons eigen familiebedrijf te starten. Wij staan garant voor goede service en persoonlijke begeleiding.

Doordat ons team van vakmensen goed op elkaar is ingespeeld profiteert u van een soepele en flexibele samenwerking en verlopen werkzaamheden snel en efficiënt. Wij willen altijd een goed project afleveren en zijn hierdoor heel selectief in ons team, u kunt er dus vanuit gaan dat er alleen maar gecertificeerde en vak gediplomeerde vakmannen staan. Bovenal werken we met de beste kwaliteit producten om het eindresultaat en het behoud op langer termijn te waarborgen.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden dan zal dit besproken en overlegd worden met Rosita Groeneweg. Zij begeleidt de renovatie en zorgt ervoor dat alles soepel en flexibel verloopt en onderhoudt de administratie. Terwijl de vakmannen druk bezig zijn met uw project handelt Rosita alle zaken achter de schermen af. Doordat de taken goed zijn verdeeld is er sprake van efficiëntie en zullen de werkzaamheden sneller vorderen!

Onze specialiteiten zijn timmerwerken en stukadoren.